Jäätottista. Alkuun seuraamista naksulla, nyt tämä alkaa olla hyvää! Voi ottaa jo pidempiäkin pätkiä ja Laki pysyy aktiivisena. Hieman edistää ja samalla sit vähän estää mutta se on pienempi paha kuin lonniminen. Toki palkkaan (tai yritän) vain oikealta kohdalta.

Istumista. Unohtunut. Taka-askeleella saatiin onnistuneita.

Eteenmeno. Palkka oli viety etukäteen mutta siinä kohti jäällä oli sahanpuruja joita laki selvästi tuijotti kun sanoin vihjesanan. Hyvin lähti vauhdilla eteen. meni tosiaan siihen sahanpurukohtaan mutta huomasi sitten makupalapurkin.

Luoksetuloja muutama. Vauhdit ja juoksulinjat hyvät mutta vinoja loppuasentoja.

Nouto. Ensin kapulalla istumaan jääden, tämä meni hyvin. Sitten hanskan kanssa ensin heittäen, no tuuli tarttui hanskaan ja se lensi ehkä metrin. Hyvin toi silti mutta ei olisi voinut laukata vaikka olisi yrittänytkin... toisella kerralla jätin istumaan hanska suussa, nyt toi laukalla.

Lopuksi vielä seuraamista Timpan ympärillä, moottorisahan ja tukkiporan säestyksellä. Moottorisahan käydessä Laki olisi halunnut mennä mun toiselle puolelle mutta  kun sain sen pari kertaa palkattua oikeasta suorituksesta lakkasi se ihmettelemästä sahaa.

Aluksi ja lopuksi leikittiin liito-oravalla, se on Lakista kiva lelu, mun takkikin säilyi ehjänä!