Noukassa iltasella. Ihan perusjuttuja:

seuraamista. Otin ilman hihnaa ollen itse aktiivisempi namien kanssa. Pätkiä jopa ihan imuutusta, tässä sitten kulmia jotka meni aikas hyvin. Välillä ns. normaalisti lyhyitä pätkiä. Siihen nähden että aikaa tottistreeneistä on kulunut, meni todella hyvin. Laki oli innokas ja aktiivinen. Häiriöihin toki reagoi katselemalla mutta paikkaansa ei jättänyt, muutenkin paikka oli hyvä koko ajan.

Luoksetulon eteenistumista lyhyeltä matkalta. Voi-voi, väljäksi jää.. koitin taka-askeleita ottamalla saada sen lähemmäs köyhin tuloksin.

Noutoa pikkukapulalla. Upee! Varmistelin hihnalla ettei karkaa, kaksi kertaa kolmesta ei olisi karannutkaan mutta kerran (keskimmäisen) yritti. Kaikki menot ja tulot laukalla ja rohee kapulan otto kääntyen ensin. Luovutusasentokin oli tiiviimpi kuin tuossa luoksetulossa.

Sitten siedätyttiin mönkkärille. Sivulla istumista mönkkärin ajellessa lähellä. Kun ääni pyysi tasaisena meni ihan ok mutta jos mönkijä kiihdytteli Laki ei meinannut pysyä nahoissaan. Pysyi sitten kuitenkin kun muistuttelin.

Lakilla on lörppä häntä. Se on ollut tällainen joskus ennenkin mutta mennyt ihan yhdessä yössä ohi. Katsotaan kuin nyt käy.