Noukan parkkiksella jälleen. Askolla on siellä uusi liukumäki ja se takaa minulle hyvät treenimahdollisuudet :)

Ensin noutokapulatreeniä, ja tällä kertaa kapulana iso metallikapula. Keskiosassa oli kyllä coban-kääre, ja Laki käsitteli sitä aivan kuin muitakin kapuloita, kiva juttu. Eli ottaa kädestä jo jopa nopsasti, pitää ja luovuttaa varmana. Otin sitten myös pienellä vinyylikapulalla ja sillä myös maasta nostoa ja pari heittoakin. heittäessä ekalla kerralla haki ihan hyvin, toisella kerralla kapula meni liian kauas ja mun piti mennä lähemmäs "osoittamaan" kapulaa. Mutta varsin hyvällä mallilla tämä siis.

Seuraamista. Monenlaisia variaatioita ja nyt ensimmäistä kertaa oli ongelmana sivuttaisväljyyden vaihtelu. hetkittäin Laki oli melko väljä, ja sitten taas nojasi! Yritin pysyä hetken hermolla ja palkata vain läheisyydestä mutta ei nojaamisesta, tiedä sitten onnistuinko... Istumiset oli nopeita ja kontakti hyvä, myös pysähdyksissä.

Muutama eteen istumaan tulo: tuli hyvin mutta ei olisi malttanut olla kauaa, parani kuitenkin kun en päästänyt haahuilemaan.

Istahtamisia, loistavia. Sitten istumassa pysymisiä. Näissä Anna unohti taas yhden perussäännön: ensin pitää kasvattaa aikaa ja sitten vasta matkaa... eli lähdin surutta kävelemään kauemmas ja siihen asti rauhassa istunut koira tietysti lähti perään. tsot tsot ohjaajalle. Kun pysyn muutaman metrin säteellä Laki malttaa jo hyvin pysyä paikoillaan.