Tuumasta toimeen. Keppinarulelu valmiina ja Liepeelle ajoharkkaradalle treenaamaan. Jo autossa Laki kyttäsi uutta lelua ja ampaisi siihen heti kiinni kun päästin sen ulos. Sitten vaan kävi niin että lyhyehkön saalistuspätkän jälkeen kun annoin Lakin ottaa lelusta kiinni, naru katkesi.. tähän hätään ei muuta narua ollut käsillä joten tuo lelu joutui nyt sitten hyllylle hetkeksi.

Seuraamista, aluksi paljon käännöksiä ja altajuoksemisia. Laki ei kuitenkaan vastannut näihin niinkuin toivoin, siispä laitoin sen hetkeksi hihnaan jotta päästiin kunnolliseen seuraamiseen. Sitten ei ollutkaan mitään ongelmia. Kun otin hinan taas pois olin valmiina tekemään käännöksiä jos tuo olisi pudottanut kontaktia, mutta ei tarvinnut.

Jättöliikkeet. Aurinko paistoi sopivasti niin että pystyin palkkaamaan heti kun varjosta näi että koira on ottanut oikean asennon. Kyllähän se hitaasti teki sekä istun että maan... teki kuitenkin, ja pysähtyi kyllä heti. Luoksetulossa ei valittamista. Takaisin päin kävellessä tehtiin myös seisominen, siinä pienen pieni käsiapu ja hyvin meni.

Sitten tein kaksi noutoa niin etät jätin koiran istumaan, eka kerralla kapula suussa sitten kapula sen edessä. Nämähän se tulee laukalla. Mietin vaan että olisipa ollut nyt se keppilelu...

Eteenmenoa varten olin laittanut kupin valmiiksi kentän päähän eikä Laki ollut nähnyt sitä. Vähän riskillä siis kokeiltiin. Laki lähti kuitenkin suoraan ja lujaa! Harmittavasti se kuitenkaan ei hoksannut kuppia kentän laidalla vaikka tuli ihan muutaman metrin päähän siitä. Ehti siis hidastaa vähän liian aikaisin. Juoksin perään ja menin näyttämään sille kupin paikan, tästä se oli hyvin iloinen. Jätettiin toinen palkka kuppiin ja mentiin takaisin tekemään uusi eteenmeno, tässä ei ollut ongelmia.