Kotkassa iltakisoissa. Tuomarina Pertti Siimes. En olekaan hänen radoilla ollut vuosikausiin! No, mukavat, sujuvat radat ja vaikka etenemisnopeus / ihanneaika vähän ensin hirvitti, sai todeta että hyvin ehtii kun radoilla tosiaan pystyi pitämään täyttä vauhtia yllä koko ajan.

Eka rata oli agilityrata. heti alussa tein mokan kun saatettuani lakin putkeen en jäänyt ottamaan sitä mukaan mutta en myöskään ottanut sitä kauempaa kädellä vastaan, se valitsi A-esteen lähempänä minua olleen muurin sijaan. No ihan A:lle asti se ei mennyt mutta ohi muurista kuitenkin ja paikatessa se hyppäsi muurin sitten takaisinpäin. Tällä radalla tuli sitten vielä toinenkin hylkäämiseen johtava virhe, yritin päällejuoksua / saksalaista mutta Laki ennakoi ja kääntyi tulosuuntaansa jo ennen hyppyä. Lisäksi Lakilla ei ollut aikomustakaan pysähtyä kontakteille... voihan räkä!

Toinen rata oli sitten hyppäri jossa oli keskellä suora putki jonka molemmissa päissä tarkkuutta vaativat käännökset. Hehhee ajattelin, nimittäin oma koipi teki taas saman kuin viimeksi Mikkelissä... kantapää ei kestänyt astua ollenkaan! Harkitsin jo lainaohjaajan pyytämistä mutta sitten vaan päätin juosta, sattui sitten paljon vai vielä enemmän. ja itse asiassa juostessahan ollaan miltei koko ajan päkiöillä joten kipu ei ollut niin sietämätön :D

No, koska oma juoksuvauhti ei ollut ihan sitä mitä normaalisti mun oli pakko luottaa koiraan ja käskyttää sitä irtoamaan ja suorittamaan itsenäisesti. Tämähän on Lakin vahva osaamisalue ja niinpä me selvitettiin tämä rata virheittä! Aikakin jäi reilusti alle ihanneajan joskin hävittiin kahdelle nopeammalle.  Kolmas sija oikeutti kuitenkin vielä LUVA-tulokseen joten nyt sitten sitä viimeistä nousunollaa metsästämään!

Tässä oma piirrokseni hyppäristä: