Orimattilassa Vironmäen ponitallilla, tuomarina Harri Laisi.

Paikkamakuussa se sitten tapahtui: liikkuri tuli pyytämään minua näkyviin ja kun menin, Laki istui siinä pari metriä rivistä edenneenä. Oli muuten hiano fiilis :( Vasta kun kehuin ettei se ole koskaan lähtenyt paikkamakuusta! No, olihan toki kylmä ja varmaan ero kylmän hallinpohjan ja lämmitetyn auton välillä oli huima. Mutta silti, masensi.

Seuraaminenkaan ei mennyt ihan putkeen, Laki edisti aluksi ja sen vuoksi eka pysähdys meni "pitkäksi", sitten hallin ulkopuolelta kuului auton ääntä ja Laki irtaantui seuraamispaikaltaan. Toisaalta taas jokunen pätkä meni aivan loistavasti. 7,5.

Maahanmeno meni ok, mutta istumaan nousu muistaakseni vasta toisella käskyllä. 9.

Luoksetulossa seisomiseen kaksi käsimerkkiä, sillä toisella kyllä pysähtyi tosi hyvin mutta tietysti liikaa matkaa meni tähän. 7,5.

Seisomisessa en huomannut itse mitään vikaa, silti vaan 9.

Noutoon varasti taas ihan pikkuriikkisen. Tuli ravilla. 9.

Kaukot. Ekaan istumiseen kaksi käskyä, sitten juurtui maahan. 0.

Hyppy. Taas istumiseen kaksi käskyä. 8 .

Yleisvaikutelma 8, tuomari mainitsi noista monista kaksoiskäskyistä, muuten tykkäsi että tekee iloisesti ja häntä heiluen. No, paljonpa lohduttaa :((

Loppupisteet surkeat 115,5 ,  nippa nappa kolmostulos ja luokan viimeisiä oltiin. Liikkuri sitten sanoi että hänen mielestään Laki otti kovasti häiriöitä liikkurista itsestään ja tuomarista. Tuohan on varmaan totta, noita häiriöitä pitäisi päästä treenaamaan edes joskus. Ja olenkohan muutenkin ollut nyt melko laiska treenaamaan, oikeastaan koko syksyn...