Lomareissu Vaasassa sujui mukavasti, mutta niinhän siinä kävi että laiskuuttani en sitten saanut treenattua kertaakaan. Lakin käyttäytymiseen olin ääreistyytyväinen, kolmen koiran taluttaminen onnistui kunnialla kunhan päästiin liikkeelle, ja irti juostessaan Laki oli aina ensimmäinen joka tuli kutsusta luokse. Hieno tyttö!

Tänään sitten treenien pariin. Aamuruualla istumisharjoituksia, ja Laki muisti mistä on kyse, vain muutaman kerran tarjosi maahanmenoa. Taidan huomenna vielä ottaa istumisia ja sitten vasta seuraavana päivänä maahanmenoja.

Iltapäivällä käytiin Viihdekeskuksen kentällä. Tauko kyllä näkyi Lakin tekemisissä, sen pää pyöri kuin väkkärä eikä keskittymisestä meinannut tulla mitään. Kun se teki, se tekikin sitten hyvin mutta valitettavasti muutamia haahuiluja pääsi tapahtumaan. Seuraamisessa tein tiukoahkoja kaarroksia ilman imuutusta, liikkeellelähtöjä ja pysähdyksiä, muutamia juoksuun lähtöjäkin.

Eteenistuminen ei nyt ottanut onnistuakseen kun mielenkiinto suuntautui niin helposti muualle. Sivulletulot sensijaan olivat hyviä, mutta taaskaan minä en muistanut käyttää sitä käskyä *takooitseäänpäähän*. Otettiin myös niitä etuviistoaskelseuraamisia jotka menivät nyt jo paremmin kuin viimeksi, siis vielä paremmin.

Lopuksi lampaanhäntäleikkiä joka sentään onnistui. Nyt Laki taas leikkii niin antaumuksella että saan tehdä miltei mitä vaan eikä se lopeta. Murisee kyllä.