Haapaniemen pallokentällä. Lueskeltuani muutamia koulutsaiheisia artikkeleita mietin joitain juttuja meidän treeneistä: Lakille ruoka on kyllä hyvä palkka, mutta miten siitä saisi vielä himottavamman, niin että koira nostaisi kierroksia tavoitellessaan sitä? leikki samaten, onhan se kumma että Laki selkeästi nauttii leikkimisestä, miksi se sitten aina ei siihen syty?

Aloitin treeni vauhdikkailla (?) noudoilla. Nyt keskityin siihen että Laki hetsaantui kapulasta, en heittänyt ennenkuin se oli siitä kiinnostuneempi kuin ruokakupista. Ja kas, kyllä se toi kapulan laukalla vaikka se tömähti vain 5 metrin päähän mutakkoon!

Sivulletuloja palkaten paahtopaistiriekaleilla ylöspäin, siis sen jälkeen kun koira istui vierellä vetäisin taskusta lihaa ja annoin Lakin pompata ylös tavoittelemaan sitä. Tämän jälkeen tuli aika nopeita sivulletuloja!

Seuraamista. Teknisesti samoja juttuja kuin viime aikoina muutenkin, eli miniseuraamisia, käännöksiä. Ennenkuin aloitin, lieputtelin Lakin pään yläpuolella paahtopaistin riekaleita. Ja oho, kylläpä koira heräsi! Kontakti ei ole varmaan pitkään aikaan ollut noin hyvä. Miinuspuolena kuitenkin pieni sivuttaisväljyys. Vasemmalle käännökset menivät vähän säätämiseksi koska Laki haukkasi mun käteen kiinni kyin antaa kääntymismerkkiä. Muutama kuitenkin onnistuikin.

Paikkamakuun alasmeno ja lyhyt poiskävely x 2, palatessa palkka alas. Onnistui molemmat.

Koska Laki oli vielä hyvässä vireessä en halunnut jatkaa muuta vaan päätin leikittää. No eihän se leiki kun on saanut namia... vai leikkiikö? Otin patukan taskusta ja "piilottelin" sitä sylissäni kääntyen samalla koirasta pois. Kun sitten pieni osa patukasta vilahti näkyviin, Laki ampui siihen kiinni kuin sika limppuun :D