Kotona kotitehtävien kimppuun. Aloitin noudolla.

Jälleen oli ongelmia saada Laki pois palkkapurkilta, se yritti livahtaa sinne vielä sivultakin. Ja toki, kun sitä siitä kielsin, sen vire lössähti. Itse noudot menivät kyllä ihan hyvin, joskin se vieläkin ravasi pari kertaa takaisinpäin, laukkasi pari. Kun heitin hetsaten ja annoin koiran mennä heti perään, se tuli laukalla mutta kun se istui sivulla (näin mun oli helpompi kontrolloida sitä ettei karkaa taakse) tuli sitten ravilla.

Seuraamiset. Miniseuraamisia naksulla, hienosti meni. Käännöksiä vasemmalle pienellä käsiavulla meni hyvin, oikealle käännökset olikin tiiviitä.

Sivulletuloja. Nyt näytin kädellä laajaa kaarta mutta kädessä ei ollut namia. Tuli oikein ja reippaasti. Vähennettiin apua jo vähäsen, käytin edelleen jalkaa takana mutta kättä en enää, olkapää kuitenkin kääntyi.

Lopuksi ryömimistä. Päätin heti kokeilla laittaa maahan makupalajanan, makupalat n. 10cm välein ja sitten siihen koira ryömimään. Tämä meni kertakaikkiaan loistavasti! Mutta ihan viimeisillä nameilla Laki sitten tunki itseään ylös. Tein uuden janan ja tämä meni vielä paremmin. Aika kovia tökkäsyjä (no miten kovaa mun nakkisormilla pystyy tökkijmään) annoin sille kankun päälle, mutta ajatuksena kuitenkin että enimmäkseen käsi oli isrti koirasta. Janat olivat molemmat 1,5 - 2 metriä pitkiä.