JK:n kanssa kahdestaan Savonmäessä. laki ei olekaan koskaan treenannut tuolla. Paikkahan on sinänsä hyvä, mutta mittavampia treenisessioita haittaa runsas lenkkeilijästö Tällä kertaa moisia metsäneläviä ei kuitenkaan näkynyt.

Jk lähti metsään niin että Laki näki autolta. Sitten menin keskilinjalle lähettämään. Alue oli tallaamaton, niinpä oli luonnollista joskaan ei toivottavaa että laki haistoi maalimiehen jäljen ja meni melkoisen suoraan sitä pitkin maalimiehelle. Menin sitten ottamaan koiran kiinni, ja maalimies lähti tuolta suoraan kohti seuraavaa piiloa, me käveltiin hissukseen kohti keskilinjaa. Keskilinjalta koitin katsoa paikan mistä olisi hyvä mennä suoraan, mutta Laki kyllä taas painoi kohti jälkeä.. löytö tuli tosi nopeasti. Kolmas vielä samaan tyyyliin, tässä koira kuitenkin selvästi joutui käyttämään ilmavainuaan paikallistamisessa.

Ihan hyvä treeni motivaatiota ajatellen, Laki lähti lujaa kaikille pistoille. Tuo jäljelle painuminen ei minua varsinaisesti huoleta kun koira ei kuitenkaan neneä maassa jäljestä vaan juoksee lujaa, toki saisihan se lähteä sinne minne osoitetaan.