Näytelmätreenin jälkeen jäätiin vähän tottistelemaan parkkikselle. keli oli mitä mainioin, ainoa mikä vaivasi oli mun edelleen jatkuva vatsatauti. Mutta vaikka olisi toinen jalka haudassa niin treenaamaan täytyy päästä!

Aloitus irtorullan pitämisharjoituksilla. Nyt laki tarrasi rullaan heti sen nähdessään, niinpä menin kyykkyyn ja pidin rullaa lähellä maata. Kun Laki sen otti, pyrähdin karkuun, Laki tietysti perässä. Annoin tuo-käskyn vasta kun pyysin sitä eteen istumaan. rulla ei tippunut kertaakaan! Tämä tietysti johtaa siihen että se tarjoaa rullaa maalimiehelle... no katsotaan huomenna.

Sitten seuraamista. hetkittäin hienoa, hetkittäin vähän sellaista hegetöntä. Ei ihan kamalaa kuitenkaan ollenkaan. Parhaat pätkät saatiin tekemällä perusasennosta - yksi, kaksi tai kolme askelta - perusasento - palkka. Laki oli näissä tosi skarppina.

Maahanmenoja heittelemällä palkkaa, olivat hyviä, sitten pieni paikallamakuu ehkä n. puoli minuuttia jona aikana ensin siirryin askeleen päähän, sitten käännyin selin. Oikein hyvä.

Istumiset eivät sitten ottaneet onnistuakseen, Laki tarjosi sitä maahanmenoa. No, paikalla istuminen kuitenkin harjoiteltiin. peruutin pois laskien askeleita, eka kerralla Laki nousi ja lähti tulemaan kohti kun etenkin 13 askeleen päähän. Vein sen nätisti takaisin ja otin uusiksi, nyt kävin välipalkkaamassa sen 10 askeleen päästä, sitten vielä peruutin 15 askelta ja hyvin pysyi.

Olisi ollut mukava treeni jos mulla ei olisi niin kovasti sattunut mahaan ja joka paikkaan. Kotona totesin että mulla oli kuumettakin.