Alavajan takapellolla.

Ruutu, jonka olin tehnyt valmiiksi ja siellä oli kosketusalusta. Laki lähti innolla ruutuun mutta meinasi ottaa kosketusalustan suuhun! Muutaman lähetyksen jälkeen se sitten toikin alustan mulle ja sitten lähettelin sitä tyhjään ruutuun. Hyvin se sinne meni, mutta seiso-käskyyn reagoimisen kanssa oli vähän niin ja näin. Välillä se pysähtyi sinne upeasti, välillä piti lähettää uudelleen kun se tuli takaisinpäin liikaa. Tein tätä kahdesta suunnasta ja kun suuntaa vaihdettiin, Laki alkoi juosta ruutuun sivusta - siitä sivusta mistä mentiin edelisestä suunnasta. Muutenkin suunnan vaihduttua Lakin oli jotenkin hankalampi hahmottaa keskikohtaa ruudusta. Ehkä tässä vaiheessa onkin vähän turha vaikeuttaa treeniä näin... pitää vahvistaa oikeaa suoritustapaa vielä paljon. 

Tuinnari. Ekalla kerralla makupala oman vieressä, toisella kerralla pelkkä haju. Ei ongelmia, nyt pureskelukin on väehntynyt.

Metallin pitoa, se ok, mutta sitten yritin nostattaa kapulaa maasta. Ei sitten millään... Hetsasin kapulalla sillä seurauksella että Laki alkoi purra mua käteen. Heiton perästä se kyllä juoksi kapulalle mutta ei ottanut sitä suuhun. Lopulta otin uudelleen pelkkiä pitoharjoituksia ja nehän meni taas ihan mainiosti. 

Puukapulalla sitten noutoa niin että Asko heitti kapulaa. Nämä meni mallikkaasti.