Noukan takanurtsilla. Seuraamisella aloitettiin, tämä oli oikein pontevaa kuten yleensäkin. Sitten noutoja.

Puukapulalla pari todella hyvää noutoa, palkkaus lennosta lihapullalla taaksepäin. Sitten pari vähän matalavireisempää kun Asko halusi heittää. Laki ilmeisesti käyttäytyy Askon kanssa vähän varovaisemmin ja siitä sitten aiheutuu hidastelua.  No, lopuksi otin yhden vauhtinoudon vielä ja se meni hyvin.

Metallikapula sensijaan oli ihan out. Kädestä Laki sen ottaa, pitää ja kantaa mutta maasta ei sitten millään. Mitenköhän se silloin kerran sattui onnistumaan?

Kaukoja. Ihan läheltä, kesittyen oman käden liikkeeseen ja käskyyn. Palkka enimmäkseen viiveellä jotta saataisiin se ennakointi kuriin.

Luoksetulon stoppia. Upeasti pysähtyi kun käytin sekä ääntä että käsimerkkiä. En edes kokeillut muuten.

Tolpan kiertoa. Kyllä oli nihkeää... Lakista tämä on äärimmäisen tylsää ainakin jos matkaa tulee yhtään enempää kuin pari metriä... 

Sitten - jälleen kerran - kokeiltiin uimista. yritin nyt saada Lakin tulemaan järveen Letun perässä. Laki kuitenkin jäi rannalle ruikuttamaan... kun Lettu hyppäsi laiturilta, Laki jäi vinkumaan laiturin päähän. Kun toisesta kohdasta yritettiin niin että Lettu tuli uimalla rantaan ja kutsuin sen sitten takasin järveen, Laki kahlasi perässä mutta syvemmälle se ei tullut kuin että maha kastui. Nooh, onhan tässä vielä kesää jäljellä...