Iltasella, joitain veneiden laittajia käytteli painepesuria vieressä. Ensiksi pieni pätkä seuraamista, sitten käytiin kiipeilemässä kuormalavakasoja, peltiportaita ja ritiläsiltaa, sekä hyppy ensin ritiläsillalta kuormalavalle ja sitten takaisin. Ekalla kerralla Laki hyppäsi maahan ensin, ja ei mahtunutkaan ponnistamaan sieltä ylös... otti kuitenkin opikseen ja toisella kerralla hyppäsi juuri sinne minne osoitinkin.

Sitten vähän enemmän seuraamista. Taas oli Lakilla vähän liikaa mietittävää ja sen pää pyöri kuin väkkärä kun ihmisiä pyöräili ohi, mutta paikkaansa se ei aikonutkaan jättää. Hiottiin sitten niitä täyskäännöksiä. Kyllä ne sieltä on tulossa... vielä vähän hitaasti alkaa kääntyä mutta kun alkaa, itse käännös on kyllä tsäpäkkä.

Sitten otettiin pieni (?) paikkamakuu. Ja onnistuin kyllä sössimään tämän tosi hyvin.... Ensiksi Laki teki Lakit eli eka kerralla ei jäänyt vaan lähti mun perään. Sitten toisella kerralla oli pysynyt jo minuutin, kun se yhtäkkiä näki kävelijöitä romukasojen takaa -  se nousi ylös ja päästi varoitushaukun. Ei kuitenkaan lähtenyt. Menin ihan nätisti laittamaan sen takaisin maahan, ja se jäikin rauhallisesti. Sitten poistuin, olin selin koiraan aina välillä sitä vilkaisten. Mietin niitä näitä ja mä vaan jotenkin unohdin että se Laki on siellä enkä katsonut kelloa ollenkaan - aikaa kului varmaan viisi minuuttia?. Niinhän se sitten tuumasi että kiitti mulle riitti ja lähti tulemaan mua kohti. Ja niin nopeasti se sitten oppi että näin voi tehdä, että kun vein sen takaisin, se lähti heti uudelleen... voihan kökkelis köö! No, kolmannella kerralla se sitten pysyi ehkä puoli minuuttia mistä menin vuolaasti kehumaan. Kyllä voi hyvällä koiralla olla puupää ohjaaja!

Pitää nyt kyllä panostaa tähän paikkamakuuseen, eiköhän me sinne BH-kokeeseen sitten piakkoin mennä.