Vähän jännityksellä mentiin keskiviikkotreeneihin sillä kahdella viime kerralla on laki alkanut hallilla mystisesti ontua. Kun nyt otin sen autosta ulos oikein tuijotin sen liikkumista mutta ei se sentään ontunut.

rata oli ML:n käsialaa ja melko kimurantti. Alussa heti tiukkaa pyöritystä ja putken valintatehtäviä. Laki ei liikkunut oikein hyvin ja lopetti pujottelunkin kesken. Loppusuoralla se vielä tuli hypyn ohitse ja jäätiin sitten pohtimaan onko se kuitenkin kipeä.

Otin vielä viimeisenä tuon alkupätkän medihypyillä ja nyt Laki meni jo paremmin. Pähkäilin tätä asiaa vielä ihan rauhassa ja tulin siihen tulokseen että rata vaan oli sille melko vaikea, ja näitä vaikeita ratoja on viime aikoina tehtykin miltei joka treeneissä, tokihan se syö vauhtia, ja toisekseen mun ohjaus ei ole ihan niin tarkkaa kuin kokematon koira vielä vaatisi. Lisäksi se ontuminen oli varmaan Lakilla mielessä vaikka ilmeisesti tassu ei enää ole kipeä. Vielä yksi juttu tuli mieleen: Laki on tosi laiha ja sen myötä sen lihaksisto saattaa kipeytyä helpommin.

Nyt tehdään muutama helppo treeni, lihotetaan vähän ja viikonloppuna kokeillaan kisaamista.