Ensimmäiset agilitykisat Vääksyssä. Olo oli nostalginen sillä juuri tuolla samalla kentällä olen kilpaillut ensimmäistä kertaa Lakin papan Antin kanssa kymmenisen vuotta sitten. Mielestäni Laki ei kyllä ollut ihan valmis kisoihin vielä, mutta colliemestiksiähän pitää kannattaa ja ajattelin ottaa harjoittelun kannalta.

Ekalla radalla kävi juuri niinkuin arvelinkin: Laki pudotti muurin jolla leikkasin takaa, ja sitten se välistävedossa karkasi houkuttimena olleeseen putkeen. Kuitenkin muilta osin se liikkui ihmeen hyvin sinne minne ohjasinkin (tosin kävi se yhtä estenumeroa nuuhkimassa josko se olisikin makupala-alusta...).

Toiselta radalta me sitten saatiin tulos! kaksi varsinaista virhettä: pujottelun keskellä (sisäänmeno meni vauhdissa hienosti!) ja kävelypituus. Lisäksi yhtä kehätoimihenkilöä piti lähestyä makupalojen toivossa ja muutamassa käännöksessä ohjaus katkesi ja Laki oli vähän pihalla että eikö sitä palkkaa jo kuulu? Yliaikaakin ropisi mutta näkisin että se tuli lähinnä noista laajoista kaarroksista ja keppien korjauksesta.

Illalla mentiin vielä joukkueradalle. En tiedä oliko laki vaan väsynyt vai kiinnostiko sitä jotkut muuta asiat, sillä nyt se ei enää ollut hallinnassa. Kepit se aloitti väärin, myös korjauksen jälkeen, sitten yhdessä takaisinhypyssä se vaan katseli lepattavaa kehänauhaa ja sukelsi sitten putkeen A:n sijaan. Juoksin sen kanssa vielä loppusuoran jotta saatiin hyvä lopetus päivälle.

Noniin, ei se ihan niin kamalaa ollutkaan, lähinnä tuota ratatreeniä tarvittaisiin. Seuraaviinkin kisoihin tuli ilmoitettua :D