Taas oli ote totaalisesti hukassa lakin kanssa treenatessa. Ensin oltiin Noukan parkkiksella, ja huomasin että neiti ei halua istua liejuun. No otin sitten ihan miniminiseuraamisia kuivemmassa kohdassa, mutta istuminen oli edelleen vähän kankeaa. Ongelman tähän tuo myös se, että jos itse seison ryhdikkäästi en näe lakin takapään asntoa, eli se voi iahn rauhassa nousta seisomaan etupään ilmeensä yhtään värähtämättä, sitten minä alan palkata ja huomaan vasta sitten että ah, sehän ei istunutkaan. Mikä neuvoksi?

Ajeltiin sitten Cittarin parkkikselle ja siellä samaa hommaa, eli sivulla perusasentoa ja muutama seuraamisaskel silloin tällöin. Kaipa se sujui vähän paremmin, mutta ote oli nyt vähän hukassa.

Istahtamista sitten ja istumisessa pysymistä. Tämä meni jo paremmin, ja istumisessa pysymisessä yritin kiinnittää huomiota siihen että palkkaisin kun koira katsoo minuun eikä muualle. Varsinaisesti Laki ei ympäristön häiriöistä välittänyt mutta maassa oli jotain kiinnostavaa nuuhkittavaa kun olin ensin treenannut Letun kanssa.

Noutokapulan pito- ja luovutusharjoitus meni hyvin, samaten maasta läheltä kapulan (600g) tuonti.