Viime kesänä kun harmittelin että ei tullut käytyä lampailla kuin harvakseltaan kun aina satoi, tänä kesänä menin sinne sitten ensimmäisen kerran kun ensimmäistä kertaa satoi. Tai sinnepäin.

Lampaat kun ovat erit kuin viime kesänä pidin Lakia varulta liinassa, en osannut arvioida miten se käyttäytyisi ja miten lampaat siihen reagoisivat. Ja hyvä oli että pidin, Laki oli ihan eri mielellä kuin viime kesänä. Liinassakin se nosti lampaat helposti alakulmasta ylös ja sitten oikein veti niiden perään. Kun lampaat olivat aukeammalla, se piti niitä koko ajan silmällä ja kun lähestyimme, Laki meni aina sille puolelle mihin lampaat meinasivat lähteä elikkäs näin se sai ne pidettyä paikoillaan aitaa vasten. Sitten "kuljetettiin" ne yläkulmaan ja ihan lopuksi ajettiin ne liikkeelle, Laki taas hinkusi perään mutta tällä erää tämä harjoitus sai riittää.

Täytyy saada se Lakin hallinta paljon paremmalle tasolle ennenkuin päästän sen lampailla irti. Muutenhan tämä tuntui mukavalta kun Laki on jo kasvanut ja on itsevarma lammaksien kanssa.