Vaikka olin päättänyt treenata päivittäin nyt loppuviikosta, muutaman päivän väli sitten tuli kuitenkin kun oma mieli oli vähän maassa Hessun poismenon johdosta. Myös Laki on ollut ihmeissään ja aamuisin etsiskellyt Hessua kaikista Hessun lempinukkumapaikoista. Tänään auringonpaiste kuitenkin veti meidät treenaamaan, eiköhän tämä tästä taas ala sujua!

Noukan nurtsilla. Aloitus seuraamisella jota tein neliönä, aluksi hihnassa mutta sitten ilman. Laki piti hyvin paikkansa paitsi ensiksi vasemmalle käännöksissä, mutta sitten tajusin itse vähän hidastaa ennen käännöstä ja nekin alkoi sujua. Pysähdyksissä pää pyöri kyllä huolestuttavan paljon mutta näköjään tuo sitten aina terästäytyi kun lähdettiin liikkeelle.

Nouto tokokapulalla. Ei ongelmia, hiukka väljä luovutus ja palautus ravilla (taas!).

Hyppy. Tosi lennokas hyppy, vähän hidas käskystä istuminen (tästä heittopalkka) ja paluuhyppy taas hieno. Vähän väljä eteenistuminen. Toinen kerta samalla tavalla mutta nyt vähän myöhemmin annoin istu-käskyn jolloin istuminen nopeutui. Autoin vähän eteenistumisessa lähemmäs.

Kaukoja. Meinasi juurtua maahan joten tulin lähelle, ihan lähelle, ja tehtiin toistoja pelkällä käskyllä. Nämä meni oikein hyvin, Laki suorastaan innostui ja nousi kerta kerralta ripeämmin ja ryhdikkäämmin ylös.

Lopuksi tehtiin tunnari kun Letun jäljiltä väärät kapulat olivat vielä maassa. Tämä meni hyvin, joskin minusta näytti siltä että Laki ei haistellut ollenkaan kapuloita. No, oman se toi joten kai se jotain haisteli.