Aamuruualla istumisia. Jälleen niin että ensimmäiset käsimerkin kanssa, sitten ilman. Yritin nyt myös kasvattaa etäisyyttä ja se onnistuikin, varmaan kolme metriä oli pisimmillään meidän väli ja silti hyvin istui Laki.

Sitten iltapäivällä Noukan nurtsilla sama juttu. Ulkona selvästikin välimatkaa ei voi lisätä, se on se puolitoista metriä se kriittinen raja (vielä). Muuten meni ihan hyvin, istuu vähän hitaasti mutta pelkästä käskystä kyllä.

Seuraamista, tämä oli taas mukavan hyvää :)))) ja tosiaan makupalattomia hetkiä voi olal jo ihan reilustikin, mun pitää enimmäkseen muistuttaa itseäni että muistan niitä antaa tarpeeksi! Nyt pystyin myös lataamaan taskusta käteen lisää nameja Lakin istuessa sivulla!

Kosketusalustaa otettiin myös, otin nyt ekaa kertaa käyttöön punaisen matonpalan. Aluksi Laki ei voinut käsittää mistä on kyse enkä yhtä iloiseen ja lennokkaaseen läppäilyyn päässytkään kuin aikaisemmalla alustalla, mutta hoksasi se jo mikä oli jutun juoni. Lappu oli muuten taas ruudussa, tosin nyt olin itsekin ruudun sisäpuolella kun ei pidemmästä matkasta oikein onnistunut.

Eteenistumista ihan vaan pari toistoa. Käsien irrottaminen edelleen vaikeaa mutta nyt Laki ei ehtinyt kertaakaan poistua paikalta vaikka katse seilasi käden mukana helposti.

Eteenmeno pitkästä aikaa, ja tein sen niinkuin olen tehnyt, eli yhdessä viedään purkki, sitten vedän Lakia kauemmas ja annan sen "karata" purkille käskyn saattelemana. Hyvin ja vauhdikkaasti meni :)

Narupalloilla vähän leikittiin, tällä kertaa Laki alkoi heti leikkiä vaikka mulla oli makupaloja vielä taskussa - tästäkään ei siis ole tämä homma kiinni.