Keittiössä illalla, ruuan jälkeen. Istahtamisia ensin, aluksi varmaan kolmesti Laki meni ensin maahan. Kuitenkin kun nyt en korjannut sen asentoa vaan jätin huomiotta siirtyen itse pois, se alkoi tarjota sitä oikeaa vaihtoehtoa eli istumista. Hyvä!

Sitten paikalla istumista käyden välillä palkkaamassa. Pysyi hyvin lukuunottamatta sitä että tassut luisti ja se joutui korjaamaan etutassujen asentoa vähän väliä. Pylly pysyi kuitenkin maassa vaikka jo vähän hypähtelin ja olin selkeästi koiraan selin, ja siirryin parin - kolmen metrin päähänkin.

Lopuksi vielä maahanmenoja pari, ja sitten paikallamakuu. Tein merkittävän havainnon: Laki pysyy hyvin ja malttaa odottaa palkkaa jos en palkkaa sitä ensin maahanmenosta. Jos annan nopeasta maahanmenosta palkan, se on sitä mieltä että homma loppui siihen ja aikoo nousta ylös. Tulevaisuudessa tästä täytyy sille huomauttaa, mutta nyt toistaiseksi lienee viisainta tehdä tämä yksipalkkaisesti, eli viivästyttää vaan palkan saantia siihen kun todella vapautetaan. Kehuahan voi silti. Nyt harmitti ettei ollut kello käytössä, olin mielestäni jo aika kauan (minuutti?) puhumattakin, ihan lähellä koiraa mutta melkein selin. Hyvältä vaikuttaa :)