Kotipihassa vähäsen tottista. Keli ihan mukava (niin mikä kylmä kausi?).

Aluksi leikittiin narupallolla. Kyllä Lakilla jotenkin tämä leikkikanava on auennut kun se leikkii jo millä vaan ja aloittaa heti lelun nähdessään. Paitsi silloin kun tietää luvassa olevan herkkuja..

Seuraamista lyhyitä pätkiä, kokeilin palkata naksun avulla. Laki ei vaan naksusta sillä tavalla innostu, paljon parempaa ilmettä saatiin kun vaihdoin naksun tilalle kehut. Ihan hyviä lyhyitä pätkiä! tehtiin paljon myös sivulla istumista, siis paikallaan seuraamista. Palkkailin aina kun Laki piti hyvää katsekontaktia, mutta todennäköisesti tässä se on jo oppinut että paikallaan ollessa voi katsella muuallekin ja kohottaa sen kuonon vasta sitten kun liikkeellekäsky tulee. Sou not.

Jättöliikkeet. Istumista hitaasta käynnistä ilman sitä taka-askelta, onnistui mutta huomasin Lakin istahtavan vähän lonkalleen eli pitää kipeää jalkaa vähän ulospäin. Sama maahanmenossa. Pääasia kuitenkin eli käskyyn oikein reagoiminen näyttää jo paremmalta.

Luoksetulo oli suora ja nopea :)

Sitten paikkamakuu, josta muodostui melko pitkä kun jouduin välillä korjaamaan yhtä Askon lelua. Onneksi osaan olla päästelemättä ärräpäitä kun lelun osat kerta toisensa jälkeen lipsahtelivat käsistä... Asko myös juoksi ja pyöräili ihan Lakin vierestä eikä tuo korvaansa lotkauttanut, makaili vaan. Timppakin jo ihmeissään kysyi että "onks se tossa ihan omasta vapaasta halustaan?"