Pitkästä aikaa Koirakorvessa. Laki aloitti treenin seuraamisella, ja jotenkin onnistuin tekemään tätä nyt yhtä hyvin kuin eilen salmenkin kanssa, vaikka taas huomasin itsekin jättäväni liian pitkiä palkattomia taukoja. Mutta idea alkaa olla oikea!

Eteenistumiset tuntuivat taasen vaikeilta, mun täytynee ottaa ne sisäharjoitteluun.

Aamulla kotona harjoiteltiin istumista, ja kyllähän Laki teki jo ilman käsiapuakin kun ensin oli tehty pari sarjaa käsiavusteisesti. Aluksi se kyllä tarjosi muutaman maahanmenon, eli kaikki toivo ei ole menetetty senkään oslta...

Koirakorvessa treenin jälkeen kokeilin leikittää karva- ja froteerätillä, mutta Lakia ei kiinnostanut. Kun se oli ollut hetken autossa kokeilin uudelleen, ja nythän se syttyikin heti! Tosin tämä oli vaan ihan minisessio, Askon touhut alkoivat kiinnostaa enemmän. Lenkin jälkeen halusin vielä kokeilla narupalloilla leikkimistä, ja nyt pystyin jopa heittelemään palloja ja Laki juoksi perään, otti itse suuhun mutta ei sitten tuonut lähemmäksi kun aloin hetsaamaan toisella pallolla. taisteluleikki narustakin onnistui. Tämän leikkisession pääsin sitten itse lopettamaan, pitkästä aikaa niin ettei koira vaan päätä että enää ei leikitä.