Koivisillantiellä ylhäältä vielä eteenpäin. Aika mukava rinnemaasto joka toiselta puolelta alun jälkeen aukeni vielä heinittyneeksi hakkuuaukeaksi. Kuuma keli ja itikat pörräsi..

Lakille kaksi maalimiestä valmiiksi, oikeassa etukulmassa JK oli ojassa, mistä laki ensin juoksi ohi. Sitten saikin ilmeisesti hajun ja palasi takaisinpäin, kävi tiellä ja bongasi sieltä maalimiehen. Parinkymmenen haukun sarja tuli vaivatta.

Toinen maalimies MM oli ylärinteessa ja Laki en edennyt tarpeeksi syvälle vaan tästäkin ohi. katsoin jo että se tulee edempää takaisin keskilinjalle mutta se olikin sitten vaihtanut suuntaa ja löytänyt maalimiehen. Täältä vain haukun aloitus.

Lopuksi vielä JK oli mennyt aukealle heinikkoon, ei kauhean syvälle. Laki ei tälläkään lähetyksellä mennyt alueen reunaan asti mutta taas maastonvaihdos ei sitä hämännyt vaan etsiminen jatkui heinikossa. Aika nopeasti löysikin ja tästäkin haukun avaus vain.

Hyvin oli hommat siis muistissa vaikka todella harvoin ollaan nyt etsintöjä harjoiteltu. Koitin nyt keskittyä itse keskilinjahallintaan enkä pitänyt koiraa hihnassa missään vaiheessa. Alussa se meinasi karata alueelle ominen lupineen mutta tuli kuitenkin takaisin kun tarpeeksi karjuin. Muutamassa kohdassa jouduin myös hieman korottamaan ääntäni mutta annoin sitten palkaksi nakinpalan kun Laki tuli takaisin viereen, uskoisin että se näillä opeilla alkaa hanskassa pysyä.