Kennelkerhon kentällä iltasella. Sopivasti siellä oli muutama muukin :) Keli oli lämmin muttei liian kuuma.

Nouto, palkka lennosta lihapullaa heittämällä. Kerta kerralta nopeampi palautus, VAIKKA toinen koira teki hyppynoutoa melkein vieressä! Yhden kerran otin luovutukseen asti, tämä tuli vähän vinoon kun odotti viimeiseen asti vapautusta. TätäKIN täytyy siis muistaa treenata.

Ruutu, nyt oli läppäisyalusta ruudussa. Vähän Laki silti kokeili tarttisko mennä ruutuun asti, mutta menihän se kun käskettiin. Palkka siis heti läpsystä minulta.

Luoksetulon pysäytys. Oma ajoitus oli sikamaisen epäselvä, mutta Laki pysähtyi silti ihan kohtuullisesti. Siis ainakin niin että tulovauhti oli hyvä ja pysähdys terävä. Minusta ei ole niin paha virve jos käskyyn reagointi ei ole salamannopea jos liike itsessään on räväkkä. Kyllä se siitä.

Kaukot. Juu ja ei. Ennakointia tai maahan juurtumista. Lopuksi tein ihan metrin päästä toistoja, nämä menikin sitten hienosti.

Seuraamisia aina liikkeiden välissä. Luulenpa että edistäminen (jota oli taas) johtuukin kentällä olevista vieraista koirista. Laki kiihtyy ja koittaa ottaa tilannetta hallintaan kiirehtimällä. Pitää muistaa tehdä seuraamiset hihnassa silloin kun muita on.