Otin pikkutottista Noukan auratulla nurtsilla, on meillä siinä vaan nyt aika mellevä treenikenttä! Alkuun ihan perinteisesti ja Laki teki taas tarkkaa ja hienoa työtä. Sitten alkoi tapahtua: Timppa lähti ajamaan mönkijällä, ja Lakihan on aivan sekopäänä menossa sen perään. Koska tämä kaikki tapahtui kesken seuraamisharjoituksen, nappasin vähän hihnasta (sillä oli vaan leveä panta kaulassa) ja kas vain, Laki alkoi tehdä kertakaikkisen upeaa seuraamista! Se oli tiivis, suora mutta ennenkaikkea ryhdikäs ja ponteva, siis suoraansanottuna se näytti vietikkäältä! Vielä kun mönkkäri pari kertaa kiihdytteli ohi ja Laki taas meinasi perään ampaista, mun ei varsinaisesti enää edes tarvinnut nyppäistä vaan "kröhöm" hihnan kiristyessä riitti. Oli se niin hienon tuntuista että jospa tuo tuollaista joskus esittäisi muuallakin...

Lisäksi otettiin muutamia liikkeestä istumisia eiliseen malliin. Itse en nyt oikein saanut käden ja käskyn ajoitusta kohdilleen ja melkeimpä namilla ohjasin lakin istumaan, mutta pääasia oli että se teki joka kerta oikein.

Sitten meillä oli pieni ei-niin suunniteltu leikkituokio: olin aikeissa lennättää leijaa Askon kanssa, ja Laki oli mukana. Sehän sai leijastakin kauheat kicksit ja ampui kankaaseen kiinni tappomeiningillä... onneksi tuo on vahvaa kangasta! Vähän tämän jälkeen leikittiin taas sillä puukalikalla, ja innoissaan Laki oli siitäkin.