Saviolla. N. tunnin vanhettunut jälki. maa kostea, varvikko jopa märkää. Esineinä jälkikapuloita 6 kpl ja parissa kohtaa makupalakasoja, lopussa makupalapussi.. Jäljen pituus ehkä 300m.

Jäljen nosto tieltä, nyt ei ollut mitään ongelmaa vaan Laki sujahti metsään juuri siitä mistä pitikin. Aloitti jäljestyksen ihan tarkasti ja söi ekat makupalat, mutta juoksi sitten ekan ja tokan kapulan yli ihan suvereenisti. Huoh.

Tokan kulman jälkeen Laki vähän harhautui liian pitkälle eteen ja törmättiin siihen muutamia viikkoja sitten metsään jääneeseen kissanruokapussiin. Ensiksi katsoin että pussi olisi ehjä ja meinasin tunkea sen taskuun etanoiden poiston jälkeen, mutta sitten saumasta turskusi vihreää kuvottavalta haisevaa lientä... hautasin pussukan turpeeseen syvälle. Laki löysi takaisin oikealle jäljelle ja polun ylityksen jälkeen se jopa ilmaisi kapulan (nro.4).

Loppumatka oli seilaamista, jotenkuten jäljellä mutta paljon parempaan pitäisi pystyä. Kuudennen kapulan Laki kyllä taas ilmaisi, samaten lopussa olevan ruokapussin.