Laki pääsi myös Koirakorpeen treenimään. Vettä satoi mutta Lakiahan se ei haittaa (paitsi vesilammikot on vähän kauheita, edelleen). Seuraamisissa nyt kiinnitin huomiota pysähdysten istumisten suoruuteen. Turhahan tässä on namilla opettaa tekniikkaa, jos antaa koiran tehdä väärin... eli Laki mielellään pysähdyttäessä kääntää takapuolensa ulospäin. Näissä kohden tarkkailen omaa liikettäni ja autan vähän lantiolla niin saan koiran istumaan suoraan.

Sitten sain kuningasajatuksen kokeilla (taas) sitä pikkunoutokapulaa Lakin suuhun... No, kyllähän sen suuhun sain ja pitikin se sitä, mutta pennun silmistä paistoi superblondi joka ei voinut käsittää kapulan, suun kiinnipitämisen ja kehujen välillä olevaa asiayhteyttä. Kävinpä sitten sheippaamaan (nimimerkillä en ikinä ennen ole näin tehnyt :o)! Kapula siis maahan, ja lakihan tarjosi miltei heti tassukosketusta koska tilanne oli erittäin samanlainen kuin kosketuslapputreenissä. Halusin kuitenkin että se koskettaa kapulaa kuonollaan, ja kun se kerran (vahingossa?) avasi myös suunsa kapulan yläpuolella, erehdyin luulemaan että voin vaikeuttaa ja odottaa että hampaat kalahtavat kapulaan. Jooei. Laki yritti vaikka mitä mutta ei niitä hampaita... lopulta sen mielenkiinto alkoi herpaantua ja mun oli pakko vähän auttaa sitä liikuttamalla kapulaa, ja sitten palkata pelkästä kuonokosketuksesta. Edetääns siis rauhassa.

Tässä onkin sopiva paikka kokeilla noudon opetusta näin, sillä varsinaisilla noudoilla ei ole mikään kiire vielä piiiitkään aikaan. Ellen sitten innostu talvella kouluttamaan rullailmaisua - mene ja tiedä.

Leikkiminen sujui tänään taas hyvin - Laki tuli karvarättiin heti autosta ulos tullessaan, ja treenin jälkeen se leikki innokkaasti myös narulelulla vaikka mulla oli nakkeja vielä taskussa.