Olinpa ylpeä itsestäni kun sain illalla työpäivän jälkeen hinattua itseni kentälle (=Noukan nurtsille) tottistelemaan. Laki oli tosin jo syönyt ja ammuskelemassakin oli käyty, joten kaikki mahdollisuudet epäonnistumiseen tai eilisen kaltaiseen tekemättömyyteen olivat olemassa.

Seuraamisella aloitin ja koira heti hihnassa. Ensin mentiin niin että koko ajan sain huomauttaa, mutta sitten varjostamme huomasin että lakin häntä liepotti korkealla ilmassa ja sitten tajusin että se seuraakin taas ihan loistavasti :) . Eli ihan normaalia "alkukankeutta" oli vaan.  Tein tosi paljon käännöksiä ja muutama täyskäännös oli vallan hieno, ei ne pahoja muutkaan olleet.

Noutoa sitten tasamaamallisena pikkukapulalla. Ensiksi pidin koiraa taas liinassa heittäessä, siinä se ei vielä yrittänyt varastaa mutta ennenkuin ehdin käskyä antaa se kuitenkin lähti. Liina toppasi sen ja se palasi nätisti vierelle. Kehuin sitä kun se istui sivulla ja samalla kun silittelin, irroitin sen huomaamatta liinan ja sitten annoin noutokäskyn. Meni ja tuli laukalla! Toinen nouto ilman liinaa, taas laukalla molemmat suunnat ja vahva ote kapulasta. Tämän palkkasinkin sitten palmikkolelulla leikkimällä. Olin eri tyytyväinen!