Aamuruualla nopeita maahanmenoja keittiössä, meni aivan hyvin.
Iltapäivällä kotipihassa sitten enemmän: aloitus seuraamisella. Nyt pidin päähuomion niissä liikkkeelle lähdöissä ilman imuutusta, ja kylläpä ne menivätkin hienosti! Kontakti aivan loistava ja koira oli heti mukana!

Välissä tehtiin kosketuslapputreeniä ruutumerkkien sisällä, sitten otettiin eteenistumista. Laki kävi vähän kierroksilla kun hessu haukkui aidan takana eikä olisi malttanut ensin keskittyä, muutaman yrityksen jälkeen kuitenkin pystyin irrottamaan kädet ja Laki pysyi nätisti kontaktissa edessä ehkä jopa 3 sekuntia.

Tästä oli luontevaa jatkaa sivulletuloharjoituksiin, tein vain pari toistoa kun takapää napsahti niin täpäkästi oikeaan paikkaan.

Lopuksi maahanmenoja ja nyt sitä kestoa. Tavallinen kardinaalimokani eli aloin ahnehtia: jalkoja ei vielä kestä liikutella. Kuitenkin seisomaan pääsin ja siitä sitten takaisin alas palkkaamaan. Näitä monta.

Sitten Laki jälleen ilahdutti minua leikkimällä innokkaasti lampaanhännällä _vaikka_ se Hessu räkytti ihan vieressä. Musta jopa näytti siltä että Laki vähän polleili Hessulle ;)