Noukan nurtsilla taasen.

Aluksi hyppynoutoa, pelkkää palautusta jättäen koiraa vinoon esteen taakse eri puolille ja vaihteleville etäisyyksille. Estekorkeus 80cm. Tässä huomaa myös että Lakin hyppytekniikka ei ole kovin kehittynyt sillä vaikka se normisti loikkaa tuollaisen tosi ilmavasti niin vinosta tullessa sen oli vaikea hahmottaa ponnistusta ja se sitten kolisteli ja kosketteli. Ei kuitenkaan varsinaisesti ottanut tukea esteestä. Viosta tulot onnistuivat yhtä kertaa lukuunottamatta, silloin vein sen takaisin ja otin uusiksi kädellä ohjaamalla. Lopuksi pari kokonaista noutoa mutta vaikka yritin heittää vinoon en onnistunut vaan kapula lensi suoraan.... Laki teki hienot noudot. Mun pitää vaan muistaa seistä tarpeeksi kaukana esteestä sillä se loikkaa niin isosti ettei sitten mahdu istahtamaan suoraan jos olen lähellä.

Seuraamista ilman hinaa, käyttäen käännöksiä ja tempomuutoksia jos kontakti meinasi rakoilla. Melko hyvää :)

Jättöliikkeitä. Istuminen oli hyvä mutta Laki meni sitten maahan kun kävelin kauemmas. Toisella kerralla ei ongelmaa, otin siitä sitten luoksetulon. Maahanmeno vain kerran, se oli hyvä ja _suora_.

Luoksetuloissa kova vauhti ja törmäyksiä. Kerran meinasin palkata pallolla vauhdista ja Laki säntäsikin vauhdilla pallon perään, mutta hyljeksi sitten palloa, olinhan vasta heitellyt sitä järveen Letulle ja pallo oli märkä... tyhmä minä. No, onneksi laki tykkää makupaloistakin ja itse pallon perään juokseminen on silti kivaa vaikka se ei palloa huolisikaan.

Eteenmeno vikaksi, palkka oli viety etukäteen. matka oli nyt niin pitkä kuin tälle alueelle mahtuu. valmistelevassa osuudessa edistämistä (pitäisköhän tähän jo alkaa puuttua) mutta eteenmeno sitten todella nopea, vahva ja suora. Hienoa!

Käytiin sitten käppäilemässä rannassa ja istuskelemassa p/v Urtin kannella. Lakia vähän pelotti kun Urtin laidat mistä pitää kävellä on kapeat ja kaltevat, mutta käskystähän se tulee ja menee minne vaan.