Voi miten ihanaa, kerrankin pääsin kimppatreeneihin! Heti hyödynsimme porukkaa ja teimme ryhmäpaikkamkuun sekä luoksepäästävyysharjoituksen. Molemmat menivät mainiosti, vaikkakin ensimmäisellä kerralla luoksepäästävyydessä Laki meni "tuomaria" vastaan.

Seuraaminen aika isossa häiriössä meni sekin hienosti. Hieman muualle vilkuilua mutta lakimaisesti Laki piti itsensä sitten kosketuksella oikealla paikalla, tämähän on tokoa ajatelleen väärin mutta kuitenkin pääasia että paikka pysyyy. Ja aika vähänhän se vilkuili.

Liikkeestä seisomista tai lähinnä sitä palaamista seisovan koiran viereen. Vaikeaa on.

Hyppy toko-alo-tyyliin. Ekalla kerralla lähetin liian kaukaa ja Laki jäi esteen eteen ihmettelemään, hyppäsi siitä sitten uudella käskyllä. Kun menin lähempää lähettämään meni hienosti, joskin tässäkin se ongelma koiran vierelle kävellessä.

Sitten otin vielä noutoa, typeränä tein tasamaanoudon ihan esteen vieressä ja Lakille tuli ongelma tullako esteen kautta luovutukseen vai suoraan. Toisen kerran teinkin sitten hyppoynoudon joka oli lennokas ja vauhdikas - tosin olihan hyppykin matala.