Liepeen ajoharkkaradan kentällä pitkästä aikaa. kenttä olikin varsin hyvässä kunnossa, kuiva ja tasainen.

PK-tyyliin pitkän suoran seurauttamista. Ensiksi otin ihan kokeilun kannalta ilman hihnaa. Laki tässä vähän laiskotteli: oli väljä eikä pitänyt riittävää kontaktia. Kauimmaisessa päässä jopa jätätti josta kyllä äänellä huomautin. takaisinpäin oli jo parempaa kun tässä tuli ne nopeuden muutokset. Toisella kerralla hihnan kanssa ja olihan ihan eri koira kun ihan pienesti heti alkuun huomautin. Hieno seuraaminen!

Jättöliikkeitä. Istuminen jäi seisomiseksi joten tätä sitten toistettiin. Toisella kerralla Laki meni maahan - eli sekin on jo oppinut kaavion järjestyksen. No, muutaman toiston jälkeen alkoi istuminen olla varma ja nähdäkseni ihan nopeakin. Sitten maahanmeno ja seisominen, näissä ei ongelmia.

Eteenmeno, palkka oli viety etukäteen. Tarkoituksella lähetin siten että alkumatkalla oli niitä ajoharjoittelutörppöjä. Ne ei Lakia haitanneet vaan se paahtoi niistä ohi. Kuitenkin n. puoliväliin kenttää juostuaan se pysähtyi ja kääntyi katsomaan minua. Annoin uuden eteenkäskyn ja Laki jatkoi ihan samaa linjaa hyvällä vauhdilla! Minusta tämä oli ihmeellistä! Se tuli siis suoraan palkalle! 

Kun se oli ruokansa siellä syönyt kutsuin vielä luoksetulon. Tuli lujaa, suoraan ja sopivan tiiviisti.