Aholaidassa MM:n kanssa. Kenttä oli paikoin edelleen mutainen mutta nyt oli jo iso pläntti kuivaakin.

Seuraamisessa oli hyviä pätkiä, jopa vähän erinomaistakin, mutta sitten aika kauheaa lätäköiden väistelyä. Ja se istuminen ja sivulletulo märissä paikoissa oli total out of order.

Muutama jättöliike: istuminen onnistui kun annoin vaihtoaskel-avun. Maahanmeno onnistui kun käskyn (jolla Laki jäi seisomaan) jälkeen katsoin taakse. Ou nou :(

Yksi luoksetulo joka muuten ok, mutta eteenistumisessa Laki arpoi tullako eteen vai sivulle. Tuli sitten puolittain, eikä istunut.

Paikkamakuuta harjoiteltiin kun Riva teki liikkeitä. Ensin vähän sivulletulojumppaa, sitten varsinainen paikkamakuu: Ihan ekaksi Laki (tietysti) nousi istumaan kun jätin sen. Käännyin ja käskin alas, menin näkösuojaan ja tulin hetikohta palkkaamaan sen. Sitten liike ihan alusta uudelleen. Nyt jäi hyvin ja rauhallisena maahan. Olin enimmäkseen näkösuojassa, mutta vilkuilin silloin tällöin. Yhden kerran Laki nousi puoli-istuvaan asentoon josta käskytin sen alas. Muuten pysyi sen 5 minuuttia oikein hienosti, vaikka Riva teki hyppynoutoa vieressä.

Otin vielä muutaman lyhyen paikkamakuun, ja tietysti piti vähän säätää mm. niin että näin että Lakin edessä oli nakki, mutta en nostanut sitä ylös. No tokihan neiti tarkkanenä sen sitten huomasi ja nousi seisomaan jotta ylettyy siihen... Ihan oma moka.

Muutama laiska hyppy ja siinä se. Lopuksi vähän ammuttiin, MM ampui kaksi kertaa kentän tosesta päästä ja Laki oli mulla irti toisessa päässä, kopittelin sille nameja. Mihinkään se ei lähtenyt, mutta koppeja se ei saanut kun kuuli paukut - söi se namit kuitenkin sitten maasta. Tämän jälkeen seurautin sitä vielä kentän toiseen päähän mistä paukut kuuluivat, Laki seurasi ihan yhtä hyvin jos ei jopa paremmin kuin ennen ammuskelua.