Viimeiset Polleparkin agit, nyyh nyyh :(

Ekaksi otettiin pelkkää pujottelua kun pääsin toisen ryhmän kepeille jotka eivät lenksunneet. Otin liinassa - onneksi sillä Laki meinasi karata lopussa muutamaankin kertaan namialustalle. Viimeinen kerta oli suorastaan loistavan nopea ja rytmikäs, ja ilman virheitä. Loiva avokulmakin onnistui jo!

Pienempi harjoitus oli keinu - pussi - hyppy. Ekalla kerralla tuli lentokeinu, seuraavta menivät hienosti, kummaltakin puolelta ohjaten. Lopuksi vielä pari keinun vahvistamista makupala-alustalla.

Sitten päivän pääharjoitus, kaikkiaan 9 esteen rata! Kepeistä oli tosin vaan pikkupätkä, muut esteet olivat A ja pöytä sekä hyppyjä.

Ihan heti aluksi Laki karkaili jo lähdöstä A:lle. Sitten se yritti karata vähän joka välistä sinne. Loppujen lopuksi meidän oli otettava A:lta palkka ja myös tyhjä alustakin pois jotta päästiin rata menemään. Hienosti se sitten meni kun pysyi hanskassa.

Nythän on selvästikin niin että ollaan vahvistettu kaikkia muita esteitä niin paljon, että Lakin mielestä hypyt on ihan turhia kapistuksia. Elikkäs jos nyt kesällä päästään jonnekin treenaamaan, pitää tehdä hypyistäkin kivoja :) Sittenhän sitä alettaisiin olla kisakunnossa!