Laki pääsi elämänsä ensimmäiseen näyttelyyn. En ole mikään näyttelyfanaatikko, mutta tokihan olen kaikkia koiriani näyttelyttänyt silloin tällöin, ja nyt kun Lahdessa (=kohtuu lähellä) oli sellainen tuomari jolle mielelläni koiriani vien, ilmoitin molemmat tytöt.

Ihan ensiksi täytyy sanoa että laki käyttäytyi loistavasti. Se oli intopinkeenä parkkihallissa, ei stressannut metelistä ja sen kanssa saattoi kävellä ahtaissakin väleissä. No vetäähän se, mutta ei pyrkinyt kenenkään iholle eikä suinpäin ryntäillyte vieraiden koirien perään. Kerran kun kehätoimitsija juoksi vauhdilla ohitsemme käytävällä, Laki meinasi lähteä jahtaamaan henkilön lanteilla roikkunutta muovinauhatupsua, ja tuomaria kohti se hyppi kun tuomari houkutteli toista koiraa esittämään korviaan. Itseään se antoi kopeloida ja kehässä esiintyi suorastaan käsittämättömän hyvin.

Narttupentuja oli kolme, joista Mollan tusimme ennestään ja tiesinkin että sille Laki ei voi pärjätä. Tällä kertaa jäimme kolmansiksi, mutta arvostelu oli minusta oikeudenmukainen ja sijoituksia päättäessään tuomari sanoi että lakin etuosan täytyy vielä vahvistua. Onhan se sellainen pentumainen vielä.

Tässä arvostelu sanasta sanaan:
Hyvä runko. Hieman takaluisu kallo-osa. Hyvät korvat ja ylälinja. Hyvät raajojen kulmaukset. Etuosan liikkeet vielä hyvin löysät. Hyvä karva. (Rainer Vuorinen)