V-landialla NN:n kanssa kontakteja kertaamassa.

Pumilla mentiin ensin niin että NN roikkui hihnassa varmistaen alastulolla pysähtymisen, palkka oli edempänä. Laki ennakoi vahvasti pysähdystä ja päätimme kokeilla ilman hihnaa mutta NN oli valmiina nappaamaan palkan pois tarvittaessa. Minä sitten laitoin koiraa takaisin kontaktille (niin, läpihän se tuli). Seuraavalla kerralla Laki sitten putosi puomilta, tuli jotenkin vauhdilla huonossa tasapainossa ja mukahti kyljelleen maahan keskeltä yläpintaa. Tästä se vähän säikähti ja meinasi ettei tule enää, kun vaadin tulemaan tuli hyvin matalana ja varoen. Ou jee, juuri tällaistahan me tähän väliin kaivattiinkin...! No muutama toisto vielä hihnassa ja nämä meni ihan mainiosti.

A:lla pari kertaa hihnassa, keinulle laitoin makupala-alustan alastulolle, siinä kun oli viimeksi vaikeuksia. Nytkin Laki teki keinun ensin tosi varovasti. 

Pujottelua lopuksi, NN palkkavahtina. Kerran laki karkasi toiseksi viimeisetä välistä mutta sitten meni hienosti. Suljetulta puolelta tehtiin myös vähän vinoa lähestymistä, ensin ei meinannut onnistua mutta toisella kerralla meni ok. Näihin voisi kokeilla ohjureita avustamaan sisäänmenoa?