Pihatottikset. Keli oikein hiostava ja ensiksi vielä leikitin Lakia keppi-naru-karvalelulla... niinpä se läähätti aika kovasti. Vielä kun yhdistin tähän leikkiin muutaman noudon jotka palkkasin lennosta tuolla lelulla, niin kuumahan lakilla oli. Koitin tästä huolimatta vaatia siltä hyvää seuraamista ja eipähän tuo paha ollutkaan. Hihnassa ja irti.

Jättöliikkeissä Lakilla oli nyt asennot hukassa, läähättäessään se jäisi mieluiten seisomaan. Niinpä otin pelkkiä istahtamisia ja maahanmenoja heittelemällä palkkanameja.

Ryömimistäkin kokeiltiin ja pikkupätkät onnistuivatkin niin että ohjasin kädellä Lakia maassa eteenpäin mutta kädessä ei ollut mitään. Kuitenkaan pidempiä pätkiä tällä tavallal ei voi ottaa: oma selkä katkeaa ja luulen että kun Laki huomaa että käsi on tyhjä, se viis veisaa avustuksesta. Niinpä suunnittelin ihan uudenlaisen metodin tuohon ryömimisopiskeluun, siitä enempi sitten kun saan keksimäni välineistön käyttöön.

 Pieni paikkamakuu pariin otteeseen kun tein jälkikapulaharjoitusta valmiiksi, kerran Laki nousi puoli-istuvaan asentoon kun varmaankin yritti tiirailla mitä olen tekemässä. Muuten hyvät, rauhalliset paikallaolot, lonkka-asennossa.