Noukan nurtsilla. Alkuun seuraamista hihnassa, hihna oli kyllä ihan turha sillä öaki teki oikein aktiivista ja tarkkaa seuraamista. Sitten liikkeestä istumista ja tässä autoin taas hihnalla. Meinasi mennä ensin maahan. Sitten tarkistus ilman hihnaa ja oikein teki!

Tokon avoluokan hyppy, kertaalleen. Hyvä hyppy, istui heti ja kun heitin palkan, jäi edelleen istumaan josta kutsuin sen takaisin, tuli tiiviisti eteen. Hienoa!

Noutoa palkaten vuoroin lennosta vuoroin luovutuksesta. Luovutukset olivat törkeän huonoja (vinoja, väljiä) ehkä siksi että Laki odottaa viimeiseen asti sitä palkkaa vauhdista.  Otinkin sitten pelkkiä luovutuksia ensin puukapulalla sitten metallilla. Metallikapulan ajaksi mun piti ottaa Laki hihnaan sillä se meinasi poistua paikalta! No, tämä sama projektihan meillä oli aikoinaan puukapulan kanssa joten eipä tuo mitään. Oikein hyviä luovutuksia sitten tekikin :)

Sitten vähän uutta asiaa, tunnarikapulan esittelyä. Ensin otin sillä pelkkiä luovutuksia, sitten tositoimiin. Jätin koiran istumaan ja vein kapulan vähän matkan päähän ja lähetin hakemaan. Suorastaan yllätyin kun Laki heti meni ja otti kapulan. Tosin Laki otti sen sikaristi ja pureskeli kapulaa niin että tosiaan pelkäsin että se hajoaa ihan pirstaleiksi, kunnes keksin juosta vähän karkuun. Sitten se tuli kapulaa nätisti keskeltä pitäen ja luovutti hyvin, otin mahdollisimman nopeasti kapulan pois. Nyt on sitten tämänkin liikkeen opetus aloitettu, ehkä me joskus mennäänkin ylempiin luokkiin?

Kaukoja lopuksi. Voi miten ärsyttävää oli taas kun Laki juurtui maahan. Sitten otinkin sen eri paikkaan ja tein taas vähän lähempää, nyt ei muka ollut mitään ongelmia?! Tätä pitää kokeilla apuohjaajan kanssa (kun joskus taas päästään kentälle jonkun kanssa yhtä aikaa?) niin että apuohjaaja vetää pannasta koiran ylös jos se ei nouse. Muuta en oikein keksi, kun Lakia ei näytä hetkauttavan se että vaikka se ei saa palkkaa kun ei nouse, kun se sitten joskus nousee ja saa sen palkan kuitenkin.