Kotipihatreeni. Kohtuullinen keli, ei siis ehkä kymmentäkään astetta pakkasta.

Alkuun heti nouto, ilman mitään varmistuksia. Laki otti ja pysyi vierellä heiton ajan! Myös muuten tämä liike oli tosi vauhdikas, ja luovutuskin ihan sopivan lähelle. En kokeillut edes uusiksi.

Tokon hyppyä. Taas ekalla hyppykäskyllä oli vähän pihalla ja pysähtyi esteen eteen. Otin ihan alusta koko jutun ja nyt teki hienosti, istuminen oli kyllä hidastettu elokuva. Paluuhyppy taas hyvä. Toisella ja kolmannella kerralla palkkasin istumisesta heittämällä namin Lakille kopiksi.

LIikkeestä seisomista. Alkaa olla varmempi kun tulen sen viereen, kunhan menen vähän koiran eteen seisomaan. Ohikävelyssä ei enää ongelmaa.

Kauko. Eka istuminen tulee napakasti mutta jos en siitä palkkaa, toiseen tarvitseekin sitten jo apuja. Tätä tahkottiin vähän liikaa enkä tajunnut ollenkaan helpottaa (tulla lähemmäksi käskyttämään) ja se alkoi näkyä koirassa paineena. Kun sain mielestäni jotenkuten kelvollisen suorituksen, vapautin leikkimään ja kyllähän se Laki tällä tavalla paineet purkaakin.

Ihan lopuksi tehtiin vielä ruututreeni: jätin Lakin istumaan ja menin ruutuun viemään pari makupalaa alustalle koiran nähden. Sitten koiran viereen ja pannasta kiinnipitämällä vähän supsuttelin sen korvaan ja sitten lähetin. Lujaa meni!