MM:n kanssa Koirakorvessa aamusella. Vähäisestä lumesta huolimatta kenttä oli mainiossa kunnossa. Lakin kanssa treenin pääpaino oli häiriön siedossa eli MM käveli ihan vierellä ja hoki "käsky", "valmis" yms ja muuten vaan jutteli ja liikkui siinä. Kyllähän Laki tästä häiriintyikin mutta ei ihan kauheasti :)

Ihan ensiksi kokeilin piilonkiertoja kun nuo sattuivat kentällä pystyssä olemaan. Ekalla kerralla Laki kiersi piilon ihan ok, mutta sitten kun yritin uudelleen samaa piiloa Laki lähti juoksemaan kentälle isoa rinkiä katsellen niitä muita piiloja. No, otin sen uudelleen lähetykseen ja vähän näytin mihin piti mennä niin kiersihän se. Tästähän voisi opettaa hauskan verryttelytempun...

Seuraaminen oli ihan kelvollista, oikeastaan jopa erinomaista.

Jättöliikkeet muuten ok mutta ekassa seisomisessa etutassut liikkuivat ihan lopussa hieman joten otin sen uusiksi samaan syssyyn.

Luoksetuloa hinkattiin sitten koska Laki varasti useaan kertaan. Ensimmäisellä kerralla pysyi ja otin pysäytykseen asti, taas vasta toisella käsimerkillä pysähtyi. Sitten alkoi varastelu joten kävin monta kertaa palkkaamassa sen istumisesta ja lopuksi sitten läpijuoksu jossa se hieman odotti kyllä pysäytyskäskyä mutta tuli kuitenkin laukalla melkein loppuun asti.

Nouto vieraalla kapulalla ja liikkurilla. Kun MM antoi luvan antaa noutokäskyn Laki hätkähti ja meinasi lähteä mutta kun kuitenkin istui niin kehuin hetken ennenkuin annoin noutaa. Ja sittenhän tuo tuli ja meni hyvällä vauhdilla laukaten, kapulastakin korjasi paremman otteen heti alkumetreillä.