Laki oli turistivuorossa ja otin sille vaan pari pujottelua hihnassa namikipolle. Vauhdikkaita pujoja kyllä mutta sen aloituksen kanssa oli taas vähän hakemista. Lisäksi yhdellä hypyllä ttakse menoa: "kierrä" vastapäivään ja uutena "taakse" myötäpäivään. Tuossa "taakse"-jutussa mun piti viedä ihan loppuun asti, Laki ei meinannut millään käsittää tätä! Pitänee ottaa jollain tolpalla nyt alkuun, ihan niinkuin tehtiin "kierrä"kin.

Sitten hieman yllättäen illan viimeinen ryhmä (yksi koirakko!) kyseli esteenkantoapua joten jäinkin vielä heidän kanssaan treenaamaan. Rata oli sama kuin Letun treenissä mutta oikaisin hieman muutaman taakseviennin pois. Siitä huolimatta meillä oli vaikeuksia, sillä laki imi todella voimakkaasti putki - puomikombinaatiolle. Sitten pujottelu avokulmasta osoittautui mission impossibleksi: en voinut yhtään lakia avustaa sillä se imeytyi käteen niinn että pujottelu kävi mahdottomaksi (mähän en osaa vemputtaa). Mutta kun otettiin vähän vekkiä ja saatiin sisäänmeno helpommaksi, ei ongelmia ollut.

Lakilla oli hyvä imu radalle ja se oli mukava huomata. Mielummin näin, kaikkine hallintaongelmineenkin, kuin perässä vedettävä malli.