Noukan nurtsilla päivällä. Vähän vettä sateli mutta se ei meitä haitannut.

Nyt kokeilin vauhtonoutoa nakkaamalla lihapalan taakseni koiran tuodessa. Ja kyllä oli rohevia noutoja, ei voi valittaa! Sitten otin metallikapulan pitämistä. Ihan vaan tarjosin sille kapulaa suuhun, ensiksi se vaan tökki sitä mutta kun kerrankin aukaisi suunsa ja suostui otttamaan kapulan sinne hampaisiinsa, palkkasin (irti + palkka) niin alkoi tämäkin parantua. Lopussa se piti kapulaa ihan itse ja pystyin jo peruuttamaan muutaman askeleen ja Laki toi kapulaa minulle. Siitä se lähtee!

Seuraamisia ihan vähäsen ja irrallaan. Ihan ok.

Luoksetulon stoppia puuta kiertämällä. Hyvät pysähdykset mutta sitten Laki alkoi ennakoida joten tein loppuun monta toistoa että palkkasin pelkästä kierrosta. Sitten kokeilun vuoksi yksi liikkeenomainen luoksetulo pysäytyksineen. Vauhti oli hyvä ja pysähdys miltei täydellinen! Palkkasin tästä mutta täytyy myös muistaa ottaa liike joskus kokonaisena.

Kaukot ei sitten taas menneetkään ihan putkeen. Se ensimmäinen nousu... laki painui taas lonkka-asentoon ja oli lähinnä ihmeissään kun yritin käskyttää sitä. Itkun litku! otin väkiin ryömimistä (siinä on sama alas-käsky) ja se meni kyllä hienosti. No, lyhyeltä matkalta sitten vaan yhtä nousua muutama kerta, se ainakin onnistui.