Varkaudessa agikisoissa, tuomarina Hannele Lummeranta. Kisat maneesissa.

Molemmat radat olivat varsin sujuvia, ilman sen kummempia ansoja. Näin minusta ykkösluokassa kuuluukin olla. Keinua ei ollut kummallakaan radalla. Ekan radan olisi saanut vietyä vain juoksemalla koiran vieressä, toisella vaadittiin jo ohjaustakin.

Laki meni molemmat radat varmasti, ainoa virhe koko päivänä tuli ekan radan renkaalta: koira ihmetteli miksi minä pyllistelen siinä renkaan vierellä ja juoksi siitä ohi. Kesti tovin ennenkuin sain sen tulemaan takaisin hyppäämättä renkaan läpi, siksi reilu sekka yliaikaakin.

Toiselta radalta sitten kirkas nolla, joskin kolmesta nollatuloksen saaneesta olimme hitaimpia. Useassa kohdassa jouduin ottamaan Lakilta vauhtia pois, sillähän on tapana juosta pitkällä askeleella ja kun en ollut osannut asettaa sitä hyppäämään oikeaan suuntaan, piti sille karjua jotta se kääntyisi ajoissa. Ei nättiä mutta Laki itse ei varsinaisesti ollut tuosta moksiskaan, se lähti aina hyvin uuteen vauhtiin kun sai uuden suunnan. Tiedetään ainakin mitä pitää harjoitella :)