Aholaidan kentällä KP:n kanssa. Ihan ehti autosta seuraamiseen, pientä asennon varmistelua ja sitten pitkälle suoralle. Yksi laukaus normaalissa kohden. Laki kurkisti taakse, vähän jäikin mutta tuli heti mukaan kun hihna kiristyi. Jonkun matkaa seurasi huonolla kontaktilla mutta täyskäännöksen jälkeen jo ihan ok seuruuta.

Noudot sitten. tasamaanouto hyvin lyhyellä heitolla, ok. Hyppynouto molempiin suuntiin kevyt ponnistus mutta tällä kertaa Laki eteni suoraan kapulalle, sensijaan se vähän jäi luovutusasentoa ottaessaan kauas/vinoon.

A-estenouto, meno ok mutta kapula lensi aika kauas oikealle ja kun Laki vielä teki käännöksensä vasta kapulan otan jälkeen, hyppyeste oli "kutsuvampana" kuin se A. Tuli siis hypyn kautta ja tällä kertaa teki ilmavan hypyn. Toisella kerralla heitin tarkemmin ja tämä onnistui hienosti. Mun pitääkin kokeissa muistaa tuo että jos esteet ovat lähellä toisiaan, pitää heittää mielummin poispäin hyppyesteestä. Laki kyllä tulee jonkun esteen kautta takaisin vaikka menisi vinoonkin.