Tulitikkutehtana parkkiksella nyt ittekseni. Aamuvuoron jälkeen itsellä oli kyllä ihan veto pois, ja se ehkä näkyi treenissäkin.

Alkuun noutoa jalka namipurkin päällä. Kyllä tässäkin näköjään käy niin, että jos heitän lyhyelle niin Laki tulee ravilla, senkin jälkeen kun olen vapauttanut sen ottamalla jalan pois purkista. Mutta kauemmas heittäessä tulee kyllä aika hanalla. Jatketaan!

Seuraamista. Jotenkin ei nyt ollut ihan parasta Lakia - tai minua. Ei mitään varsinaista vikaa mutta ei sellaista ooh-fiilistä. Tehtiin miniseuraamisia, kulmia ja väistöä oikealle sen takapään aktivoimiseksi. Kulmia myös imuuttamalla ja sen paikan hakemista taaemmas. Teknisesti meni siis ihan hyvin.

Istumista. Jooei, mun kädet ja jalat oli ihan eri paria ja namin heittokin suuntautui niin väärin että koira alkoi istua vinoon. Lopulta sain onnistumisia (siis nopeita istumisia) kun tein ne ihan hittaasta kävelystä. Ehkä se on sitten aloitettava niin.

Paikkamakuu 4 minuuttia, olin koko ajan selin koiraan ja vahdin peilillä, hyvin pysyi. Ongelmia kuitenkin maahanmenossa, meni vasta toisella käskyllä. Niinpä otin lopuksi vielä pelkkiä maahanmenoja sivulla, ja palkkasin ne nakkaamalla namin koiran eteen heti kun meni alas. Nämä oli nopeita.