Haapaniemen pallokentällä, tällä kertaa Olli-belki tarjosi sopivasti häiriötä varsin energisellä olemuksellaan. Laki olisi niiiin mielellään juossut Ollin kiinni ja tarttunut niskavilloihin :D

Aluksi otin noutokapulan pitoa. Kapulaksi otin ennakkoluulottomasti keskikokoisen metallin... no oli se turhan hankala (vai oliko syy nyt häiriössäkin?) mun piti se laittaa Lakille suuhun, sitten se kyllä pysyi suussa paitsi sitten kun lähdettiin liikkumaan - pudotti pari kertaa. No, pääsin kyllä vuolaasti kehumaankin hyvästä pitämisestä joten eiköhän se siitä.

Seuraaminen oli sitten loistavaa. Edelleen hihnanmitta-automaatti, ja tällä kertaa yhden pakotteen tulin antaneeksi kun Laki oikealle käännöksessä vilkaisikin vasemmalle-taakse ja samalla jäi jälkeen. Ei vilkuillut enää tuon jälkeen, vaan teki tosi tarkkaavaista työtä! Kun lopetin seurauttamisen, leikittiin vähäsen patukalla, mistä Laki ilahtuikin silminnähden.

Istumisessa taas aloitusongelmia, meinasi hiippailla perään kun hihna oli kaulapannassa kiinni. Sitten asetin hihnan huolellisesti maahan ennenkuin jätin koiran, en tiedä auttoiko tämä vai muistiko Laki nyt kuunnella käskyä, mutta hyvän istumisen teki, kävin kolme eri kertaa "jättämässä" sen uudelleen. Sitten tein vielä yhden istumaan jätön niin että otin hihnan pois, ja tästä luoksetulo. Autoin eteenistumisessa sormilla, ilman nameja käsissä, ja hyvin tuli.

Sitten hiottiin edessäistumista. Nyt taas onnistui tiivistäminen pelkällä vartalon siirrolla, ja kohta otin jo parin metrin etäisyydeltäkin eteentulon niin että omat kädet olivat selän takana, ja Laki tuli! Tiiviimpi olisi voinut olla, mutta se tuli kuitenkin selkeästi lähelle ja istui tapittaen mua kasvoihin... wau! Tästä vielä (palkan jälkeen tietysti) muutama lyhyt tiivistys, mutta sitten alkoi tarjota vinoon ja/tai vasemman jalkani eteen istumista... piti sitten taas ohjata käsillä. Mutta joku lukko nyt on jälleen avattu!

Otin vielä maahanmenoja namia heittelemällä, ja pari istumistakin (näinhän mun EI pitänyt tehdä)... ei virheitä näissä elikkäs sitä seisomista voisi taas ottaa kuvioihin mukaan.

Ihan lopuksi pideltiin vielä vähän metallikapulaa, nyt onnistuin tarttumaan hetkeen elikkäs Laki oli juuri pudottamassa kapulaa niin sain kämmeneni sen leuan alle ja nostin sitä vähän, niin ettei voinutkaan pudottaa. Sitten otin käden pois, odotin hetken ja otin irrotuksen, tästä olikin mukava kehua!

Loppuleikki isolla patukalla, kivaa mutta omat kädet kyllä jälleen vaarassa...