Noukan nurtsilla. Aluksi seuraamista. laki oli vähän vallaton, mutta positiivisella tavalla: vaikka sen pää pyöri se piti hyvin paikkansa ja selkeästi osoitti että se kuitenkin suorittaa annettua tehtävää. Koitin olla vaan mustavalkoinen ja kehua hetkistä jolloin kontakti oli hyvä ja olla passiivinen silloin kun se ei ollut.

Sitten tajusin miksi keskittyminen oli vaikeaa. Olin vienyt eteenmenopurkin kentän laidalle ja se oli jäänyt siten, että suorastaan loisti valkeana sieltä vihreän ruohon keskeltä. No, loistakoon vaan ja otin noutoa tähän väliin. laki teki (hanskalla) pari hyvää noutoa, meno ja hanskan otto oli ponnekaat mutta se palautus ravilla.. Otin vielä pari luovutusasentoon tuloa ihan lyheltä matkalta.

Sitten se eteenmeno. Ja koska vaatimustasoa pitää olla, otin tähän myös maahanmenon. Laki pysähtyi heti käskystä, mutta vasta toisella käskyllä meni istumaan ja ehkä tsiljoonannalla käskyllä maahan... pysyi kuitenkin siinä paikassa mihin pysähtyi. Vapautin maasta tulemaan ahkemaan palkkaa minulta, tulikin lujaa :) Tästä sitten uusi eteenlähetys. Tyhmänä ajattelin kiusata koiraa ja ottaa uuden pysäytyksen, mutta nyt Laki ei ollut kuulolla enää ollenkaan ja karkasi purkille. No, omaa tyhmyyttä.. Pakko oli kuitenkin vielä ottaa kolmas eteenmeno, taas sillä pysäytyksellä. Edelleen Laki lähti lujaa ja tällä kertaa pysäytyskäsky melkein tehosi... tosin viiveellä mutta kuitenkin reilusti ennen purkkia Laki sitten meni maahan. Jälleen mun luokse palkalle ja that's it.

Sitten ryömimistä. Ensin kädellä ohjaten, sitten päätin kokeilla että seison ihan suorassa ja vaan käsken. Ja kas, sehän ryömi! Tätä piti tehdä ihan monta toistoa (otin välillä vähän eteenistumisia ja sivulletuloja) ja nyt näyttäisi homma olevan sillä mallilla, että mu pitää sovittaa kävelyvauhtiani ettei Laki ryömi poikittain mun eteen. Useita käskyn toistojahan se tarvitsee, mutta pääasia on että se reagoi käskyyn ja ryömii! Välillä on pylly pystyssä mutta pätkiä se menee jo ihan matomatalana. Upeeta!