Aholaidassa KN:n kanssa. Aluksi seuraamista (ilman hihnaa) joka oli vähän häilyväistä mutta kuvien perusteella ei sitten kuitenkaan niin kamalaa kuinolin kuvitellut:

 

Sitten oli tarkoitus ihan vaan käydä jätöt läpi, vaan Lakipa oli unohtanut istumisen, jota sitten jauhettiin. Muutama luoksetulo siihen myös, ekalla tuli oikein hyvin ja suoraan pienellä hypähdyksellä, toisella kerralla unohtui tsiigailemaan ympäristöä ja vaati toisen käskyn tullakseen loppuun asti.

Eteenmenoa, ja tässä oli tarkoitus hyödyntää avustajaa joak vei niitä makupaloja sinne palkkakippoon ja vahti variksia. No, laki zuumasi avustajaan ja pinkaisi sinne. Sitten menin lähettämään niin läheltä että kuppi näkyi, tämä onnistui. Toinen kerta kauempaa onnistui nyt myös. Sitten oli tarkoitus jättää kuppi tyhjäksi ja testata maahanmenoa, mutta Lakipa päätti tehdä treenin omatoimisesti ja karkasi multa about tsiljardi kertaa kupille, ja se että siellä ei ollut mitään, ei näyttänyt pientä koiraa vaivaavan. Ja vauhti ei hiipunut ollenkaan, mikä tietysti on positiivista... kun se sitten tuli taas tekemään valmistelevaa osuutta hallinnassa, se ei reagoinut mitenkään mun maahankäskyihin vaan juoksi edelleen sinne tyhjälle kupille. Lopulta sain Lakin maahan käskemällä sen sekunnin lähettämisen jälkeen.

Lopuksi otettiin vielä seuraamista "henkilöryhmässä" jonka kaiken tämän äskeisen jälkeen tein turvallisesti nami kädessä. Meni hyvin.

Itkiskö vai nauraisko...