Lempäälässä SDP-hallilla. En olekaan aiemmin käynyt siellä mutta varmasti menen toistekin! Vaikka ulkona oli -15 hallin sisälämpötila pysyi sopivan lämpöisenä, ei kuitenkaan liian lämpöisenä kun koirilla on kuitenkin talviturkit. Vessat oli valitettavasti vain Baja-Majat, mutta ainakin se missä kävin oli myös lämmitetty, kiitos siitä :)

Ekan Lakin radan tuomaroi Kari Jalonen. Radalla oli oikeastaan kaksi vaaran paikkaa meille: ensin heti 2-hypyn jälkeen piti kääntyä yli 90 astetta kohti seuraavaa hyppyä, ja suoraan edessä oli houkuttelevasti puomi. Toinen vaaranpaikka oli samantapainen mutta siinä se kutsuva este oli pujottelu.

Tuossa alkuradalla se virhe sitten tuli: Laki lukitsi puomin jo varmaan ekalta hypyltä ja sinne se meni... melkein. Sain kuin sainkin sen käännettyä sieltä pois ennenkuin se ehti tassuaan laudalle asettaa, mutta aikaahan tässä kului. Kun sitten päsätiin jatkamaan Laki paahtoi rataa ihan antaumuksella. Tuossa keppihoukutuksessa muistin vähän vihjasta sille että seuraappa nyt minua ja siinä ei sitten ongelmaa ollutkaan. Varsinaisia ratavirheitä ei siis tullut mutta yliaikaa 1,53 sekkaa. Luokassa oli kolmisenkymmentä starttaajaa ja me sijoituttiin kolmansiksi, arvatkaa vaan mitkä oli fiilikset...

Toisen radan meille tuomaroi Asko Jokinen. Rata vaikutti tutstuessa profiililtaan mukavammalta, sellainen vanhanaikainen eestaas soljuva rata jossa kyllä piti ohjata mutta ei ollut yhtäkään varsinaista ansapaikkaa - no kepeiltä poistuminen oli tehty vähän ahtaaksi ja puomille menossa piti olla tarkkana ettei koira kiepahtanut sivusta kontaktipinnan yli.

No, kuten niin usein ennenkin, kun pidän rataa helppona lakkaan ohjaamasta. Ilmeisestikin näin, sillä jo tokan hypyn jälkeen Laki karkasi käsistä ja liuhotti siellä täällä. Näitä siinä tuskaillessa se meni kahden esteen ohi ja muutamassa muussakin kohdassa se kävi kaartelemassa aika lailla pitkän kaavan mukaan. kaksi kieltovirhettä ja yliaikaa 8,90... savu nousi päästä mutta koska loppurata meni kuitenkin sujuvasti ja vauhdikkaasti EN ollut se joka jonkun keskustelupalstan kertoman mukaan rempoi koiraansa radan jälkeen. Me syötiin nakit ja oltiin iloisia  

Mutta siis, jälleen kerran huomattiin, että ne lähtötilanteet, vauhtiin pääseminen, on meille se ongelma. Niin nytkin molemmilla radoilla.